BG
BG EN

Как да инсталирате новата си косачка-робот Husqvarna

Как да инсталирате новата си косачка-робот Husqvarna
 
Започнете, като огледате моравата. За да намалите опасността от блокиране или повреда на косачката, разчистете предварително всички камъни, клони, инструменти, играчки и подобни предмети от тревната площ. Ако тревата е по-висока от десет сантиметра, препоръчително е да я окосите за един последен път с обикновена косачка.

1. Инсталиране на зарядната станция


Монтирайте станция върху равна повърхност, в средата на зоната за косене, като осигурите достатъчно свободно пространство около самата станция. Уверете се, че станцията не е изложена на пряка слънчева светлина, че е извън обсега на разпръсквачите и че е близо до електрически контакт.

2. Зареждане на батерията


Поставете косачката-робот в зарядната станция и преминете към следващата стъпка. Пълното зареждане на изтощен акумулатор отнема 80-100 минути.

3. Разположете ограничителния кабел


Кабелът определя зоната за косене. Трябва да го опънете по протежение на границите на градината. Просто го захванете към земята с включените в комплекта скоби и косачката-робот ще знае точно до къде да се движи. С кабела направете "острови" около цветните лехи и храсти, за да предотвратита навлизането на косачката в тях.

4. Разположете водещия кабел


Функцията на водещия кабел е да насочва Husqvarna Automower® обратно към базовата станция. Свържете единия край към станцията и опънете кабела на пряко, до най-отдалечената част на градината, така че косачката-робот да може лесно да го открие. Другият край свържете към граничния кабел, в точката на пресичане. Граничният и водещия кабел трябва да бъдат свързани към зарядната станция.

5. Наслаждавайте се


Обърнете косачката робот Husqvarna Automower®, въведете личния си четирицифрен PIN код, регулирайте височината на косене и задайте продължителността на работа. Това е всичко! Косачката-робот ще се зареди докрай и ще се задвижи – в този момент вие официално окосихте моравата за пръв път.
Unboxing a Husqvarna AutomowerPlace the charging stationLay the boundary wire for a robotic lawnmower
6 стъпки за успешно поваляне на дърво

13 ноември 2019 Планирайте предварително.....

Брошура Есен -Зима 2019

13 ноември 2019 Брошури Husqvarna

Купи на изплащане.

13 ноември 2019 Кандидатстваш за кредит без да излизаш от вкъщи! Избираш от изгодни схеми за изплащане, съобразени с твоите нужди.