BG
BG EN

Classic Ножица за клони с наковалня 680A

  • Марка: Gardena
  • Кат. номер: 12004-20

 

Здарва Ножица за клони за суха и твърда дървесина

Ножицата за клони GARDENA Classic 680A с обща дължина 680 мм е класически модел с наковалня за рязане на по-твърди и сухи клони с максимален диаметър 32 мм. Благодарение на прецизно заточеното острие с незалепващо покритие и изпитаната геометрия на рязане за оптимално разпределение на силата е възможно да постигнете изключително гладък и чист разрез. Наковалнята е с нова динамична форма и може да се подменя. Здравите дръжки с капковидна форма позволяват удобна и безопасна работа. Благодарение на специалната им форма е необходимо много по-малко усилие при рязане. Eргономичната форма на ръкохватките и предпазителят на показалеца осигуряват безопасна и удобна работа. Меките компоненти, изработени от специална пластмаса с оптимизиран захват гарантират удобство и сигурност.
ГАРДЕНА дава 25 години гаранция на тези Ножици за клони, произведени в Германия.

Функции

WEB ONLY - 25 year warranty_web only

25 години гаранция гарантираща високо качество

* За детайлно описание на гаранционните условия, моля разгледайте ръководството за експлоатация или онлайн на www.gardena.com/bg/garancija/. Тази гаранция не засяга вашите юридически гаранционни искания.

WEB ONLY - 08774-20-L-001-47cm-old

Чисто и прецизно рязане

Прецизно заточеното горно острие с незалепващо покритие и уникалната геометрия на рязане позволяват изключително меко и чисто рязане на клони с оптимално разпределение на силата.

WEB ONLY - 08774-20-L-002-47cm-old

Удобство и безопасност

Здравите дръжки и ергономичните ръкохватки с предпазители против изплъзване и специално място за показалеца гарантират лесна употреба и безопасна работа.

WEB ONLY - 08774-20-L-004-47cm-old

Издържливи

Висококачествените материали осигуряват дълъг живот на ножицата. Практично: наковалнята може да се подменя.

76,00 лв. 66,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Classic Ножица за клони с наковалня 680A
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!